Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике смак

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
4-Фев-2022Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаюСахно, Іванна Володимирівна
2024Асортимент, якість та експертиза коньякуЛитвиненко, Арсен Ігорович
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої рибиЛисюк, Юлія Ігорівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
2024Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоївШуліка, Тетяна Олександрівна
2024Сучасний асортимент та експертиза шоколадуПелипенко, Владислав Сергійович
2024Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезуГарус, Владислав Анатолійович
2024Товарознавча характеристика, асортимент та якість печиваБойко, Ірина Сергіївна
2024Формування асортименту та експертиза якості виноградних винСемененко, Тетяна Віталіївна
2024Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупуФедотов, Назар Володимирович
2013Формування ринку та особливості асортименту виноградних вин вітчизняних виробниківМилостюк, С. В.; Бургу, Ю. Г.
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь