Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике небезпечні чинники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Мар-2024Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареноїТюрікова, Інна Станіславівна; Хлопонін, Дмитро
2024Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССРТкаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В.
13-Мар-2024Ідентифікація критичних точок контролю для молочної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Левішко, Тетяна
2024Методика оцінювання небезпечних чинників за системою НАССРТюрікова, Інна Станіславівна; Кніжникова, Полина В.; Босенко, Віталій М.
2025Розроблення елементів системи управління безпечністю на виробництві гнучкої упаковки для фасування дитячого харчування на потужності ТОВ «ГУАЛАПАК Україна»Свєташов, Вадим Миколайович
13-Мар-2024Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукціїТюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій
2025Удосконалення елементів системи управління безпечністю кондитерських борошняних виробів Київського булочно-кондитерського комбінатуБалась, Анастасія Ігорівна
2025Удосконалення системи НАССР виробництва хлібобулочних виробів для ТОВ “Сільпо-ФУД”Демченко, Тетяна Сергіївна
2025Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва напою сильногазованого безалкогольного на потужності ТОВ «Росинка»Радько, Руслана Олексіївна
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь