Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Карпюк, Галина Степанівна
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 28-Апр-2016 | КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІ | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Фев-2015 | Капкейки підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
25-Дек-2015 | Капкейки підвищеної харчової цінності | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
30-Ноя-2015 | Розширення асортименту капкейків | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
28-Апр-2015 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
25-Май-2017 | Склад інгредієнтів для капкейку | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
Май-2016 | ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2017 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Карпюк, Галина Степанівна |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|