Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Карпюк, Галина Степанівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Апр-2016КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Фев-2015Капкейки підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Дек-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Ноя-2015Розширення асортименту капкейківШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
28-Апр-2015РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Май-2017Склад інгредієнтів для капкейкуШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
Май-2016ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКарпюк, Галина Степанівна
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь