Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, В. М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
28-Апр-2017Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
30-Мар-2021Брауні і блонді підвищеної харчової цінностіЗавгородній, Р. О.; Жуков, Д. В.; Шелудько, В. М.
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВСавенко, В. О.; Шелудько, В. М.
29-Мар-2017Кіноа в технології бісквітного печива "Мадлен"Корягін, А. А.; Шелудько, В. М.
2021Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінностіШелудько, В. М.
18-Мар-2021Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіГорбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М.
2018Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
Май-2017Улучшение качества бисквитного печенья «Мадлен» с использованием растительного сырьяКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь