Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, В. М.
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
28-Апр-2017 | Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
30-Мар-2021 | Брауні і блонді підвищеної харчової цінності | Завгородній, Р. О.; Жуков, Д. В.; Шелудько, В. М. |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ | Савенко, В. О.; Шелудько, В. М. |
29-Мар-2017 | Кіноа в технології бісквітного печива "Мадлен" | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
2021 | Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, В. М. |
18-Мар-2021 | Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Горбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М. |
2018 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
Май-2017 | Улучшение качества бисквитного печенья «Мадлен» с использованием растительного сырья | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|