Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике інулін

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
11-Мар-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівНаконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
6-Фев-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
11-Мар-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія; Смаровоз, Ю.; Талалаєва, А.
6-Фев-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В.
11-Мар-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В.
6-Фев-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
24-Апр-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
15-Дек-2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетАндрущенко, Яна Сергіївна
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь