|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1508 до 1527 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2012 | Використання дистанційної освіти в процесі підвищення кваліфікації працівників фінансових установ | Пожар, Артем Анатолійович; Радченко, Юрій Сергійович |
2009 | Використання діагностичного аналізу в аудиторській діяльності | Артюх, Олена Василівна |
28-Апр-2021 | ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ВАЛЬДОРФСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ ПРИ ВИКЛАДАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВНЗ | Кришталь, Наталія Анатоліївна; Кришталь, Аліна Михайлівна |
2015 | Використання досвіду Німеччини у розвитку кредитно–кооперативного сектору національної економіки | Клименко, Віта Іванівна |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2004 | Використання екструзії в хлібопекарній промисловості | Олійник, Наталія Вікторівна |
27-Апр-2007 | Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти | Будник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович |
18-Май-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ | Кукліна, Корнієнко |
18-Май-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ | Корнієнко; Жилко |
26-Май-2023 | Використання електротехнічних пристроїв ультрафіолетового випромінювання для знераження продуктів харчування | Cеменов, Анатолій; Харак, Руслан; Семенова, Наталія |
2011 | Використання елементів дистанційного навчання при створенні електронного посібника з дисципліни "Нейронно-мережеві технології в інформатиці" та дослідження якості тестового контролю знань | Гордієнко, Анна Володимирівна; Романова, Наталія Гавриілівна |
7-Май-2018 | Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович |
2007 | Використання єдиного інформаційного простору для забезпечення якості навчального процесу з підготовки конкурентноспроможних фахівців зі спеціальності "Економічна кібернетика" | Рогоза, Микола Єгорович; Козир, Олександр Олександрович; Крещенко, Леонід Федотович |
30-Ноя-2018 | Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ЖЕЛЮЮЧОГО СОКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Іваник, Д. В.; Бойко, А. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
10-Июн-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна |
2022 | Використання імерсивних технологій при роботі із дітьми з особливими освітніми проблемами | Матвієнко, Юрій; Нестуля, Світлана; Шара, Світлана; Matviienko, Jurii; Nestulya, Svitlana; Shara, Svitlana |
3-Апр-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Отображение результатов 1508 до 1527 из 12621
|