Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1508 до 1527 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012Використання дистанційної освіти в процесі підвищення кваліфікації працівників фінансових установПожар, Артем Анатолійович; Радченко, Юрій Сергійович
2009Використання діагностичного аналізу в аудиторській діяльностіАртюх, Олена Василівна
28-Апр-2021ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ВАЛЬДОРФСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ ПРИ ВИКЛАДАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВНЗКришталь, Наталія Анатоліївна; Кришталь, Аліна Михайлівна
2015Використання досвіду Німеччини у розвитку кредитно–кооперативного сектору національної економікиКлименко, Віта Іванівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2004Використання екструзії в хлібопекарній промисловостіОлійник, Наталія Вікторівна
27-Апр-2007Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пастиБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
18-Май-2018ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУКукліна, Корнієнко
18-Май-2018ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІКорнієнко; Жилко
26-Май-2023Використання електротехнічних пристроїв ультрафіолетового випромінювання для знераження продуктів харчуванняCеменов, Анатолій; Харак, Руслан; Семенова, Наталія
2011Використання елементів дистанційного навчання при створенні електронного посібника з дисципліни "Нейронно-мережеві технології в інформатиці" та дослідження якості тестового контролю знаньГордієнко, Анна Володимирівна; Романова, Наталія Гавриілівна
7-Май-2018Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканиниСкрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович
2007Використання єдиного інформаційного простору для забезпечення якості навчального процесу з підготовки конкурентноспроможних фахівців зі спеціальності "Економічна кібернетика"Рогоза, Микола Єгорович; Козир, Олександр Олександрович; Крещенко, Леонід Федотович
30-Ноя-2018Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ЖЕЛЮЮЧОГО СОКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВІваник, Д. В.; Бойко, А. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
10-Июн-2020ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна
2022Використання імерсивних технологій при роботі із дітьми з особливими освітніми проблемамиМатвієнко, Юрій; Нестуля, Світлана; Шара, Світлана; Matviienko, Jurii; Nestulya, Svitlana; Shara, Svitlana
3-Апр-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1508 до 1527 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь