|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 12904 до 12922 из 12922
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2012 | ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Бородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ноя-2010 | Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості | Козак, Вікторія Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна |
2022 | Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
16-Янв-2016 | ЯКІСТЬ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Литовченко, Олена Іванівна; Іванов, Микола Сергійович |
2012 | Якість морожених креветок, які реалізуються в м. Полтава | Сметаніна, М. О.; Юдічева, О. П. |
2010 | ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | Карпенко, Євгенія Анатоліївна |
12-Окт-2020 | ЯКІСТЬ ОСВІТИ – ЕКОНОМІЧНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОЇ ЛЮДИНИ | Саленко, Є. В.; Кононенко, Ж. А. |
2017 | Якість освітніх послуг: значення та перспективи розвитку | Рибалко-Рак, Леся Андріївна; Карюк, Ірина Аліковна |
19-Июн-2023 | Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показниками | Cеменов, Анатолій |
23-Мар-2011 | Якість системи нормування діяльності викладачів вищих навчальних закладів | Наливайко, Наталія Яківна |
Мар-2013 | Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
22-Мар-2013 | Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
7-Апр-2021 | ЯКІСТЬ ТРУДОВОГО ЖИТТЯ В АКТУАЛЬНІЙ СТРУКТУРІ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН | Бервено, О. В.; Москвіна, А. О. |
24-Фев-2021 | ЯКІСТЬ ТРУДОВОГО ЖИТТЯ В АКТУАЛЬНІЙ СТРУКТУРІ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН | Бервено, О. В.; Москвіна, А. О. |
22-Мар-2011 | Якість читання лекцій як компетентнісна характеристика викладача | Строчихін, Юрій Федорович; Цвєткова, Людмила Олексіївна |
Май-2016 | Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу | Борисенко, Владислав Віталійович |
1997 | Якою бути українській моделі кредитної спілки? | Гончаренко, Владислав Васильович |
20-Ноя-2019 | Яременко О. І. Організація і вдосконалення інформаційного забезпечення безпеки підприємства / О. І. Яременко, Л. М. Колєчкіна // Збірник наукових статей магістрів Інституту економіки, управління та інформаційних технологій. - Полтава: ПУЕТ, 2018. - Ч. 1. - С. 236-242. | Яременко, О. І.; Колєчкіна, Л. М. |
17-Сен-2020 | Яцюк М. В. Формування ефективного технічного забезпечення процесу управління підприємством в умовах ринкових трансформацій. Наука і вища освіта : матеріали XXVІІI Міжнародної наук. конф. студентів і молодих учених (м. Запоріжжя, 13 листопада 2019 р.). Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2019. 562 с. С. 154–155. | Яцюк, Марина Вікторівна |
Отображение результатов 12904 до 12922 из 12922
|