Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 12904 до 12922 из 12922
< назад 
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВБородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2010Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловостіКозак, Вікторія Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна
2022Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
16-Янв-2016ЯКІСТЬ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Литовченко, Олена Іванівна; Іванов, Микола Сергійович
2012Якість морожених креветок, які реалізуються в м. ПолтаваСметаніна, М. О.; Юдічева, О. П.
2010ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІКарпенко, Євгенія Анатоліївна
12-Окт-2020ЯКІСТЬ ОСВІТИ – ЕКОНОМІЧНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОЇ ЛЮДИНИСаленко, Є. В.; Кононенко, Ж. А.
2017Якість освітніх послуг: значення та перспективи розвиткуРибалко-Рак, Леся Андріївна; Карюк, Ірина Аліковна
19-Июн-2023Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показникамиCеменов, Анатолій
23-Мар-2011Якість системи нормування діяльності викладачів вищих навчальних закладівНаливайко, Наталія Яківна
Мар-2013Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктівБірта, Габріелла Олександрівна
22-Мар-2013Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктівБірта, Габріелла Олександрівна
7-Апр-2021ЯКІСТЬ ТРУДОВОГО ЖИТТЯ В АКТУАЛЬНІЙ СТРУКТУРІ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИНБервено, О. В.; Москвіна, А. О.
24-Фев-2021ЯКІСТЬ ТРУДОВОГО ЖИТТЯ В АКТУАЛЬНІЙ СТРУКТУРІ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИНБервено, О. В.; Москвіна, А. О.
22-Мар-2011Якість читання лекцій як компетентнісна характеристика викладачаСтрочихін, Юрій Федорович; Цвєткова, Людмила Олексіївна
Май-2016Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесуБорисенко, Владислав Віталійович
1997Якою бути українській моделі кредитної спілки?Гончаренко, Владислав Васильович
20-Ноя-2019Яременко О. І. Організація і вдосконалення інформаційного забезпечення безпеки підприємства / О. І. Яременко, Л. М. Колєчкіна // Збірник наукових статей магістрів Інституту економіки, управління та інформаційних технологій. - Полтава: ПУЕТ, 2018. - Ч. 1. - С. 236-242.Яременко, О. І.; Колєчкіна, Л. М.
17-Сен-2020Яцюк М. В. Формування ефективного технічного забезпечення процесу управління підприємством в умовах ринкових трансформацій. Наука і вища освіта : матеріали XXVІІI Міжнародної наук. конф. студентів і молодих учених (м. Запоріжжя, 13 листопада 2019 р.). Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2019. 562 с. С. 154–155.Яцюк, Марина Вікторівна
Отображение результатов 12904 до 12922 из 12922
< назад 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь