Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике біологічна цінність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2011Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В.
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
31-Май-2016ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬПахомова, Інна Володимирівна
12-Окт-2020ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДИНІСіренко, Р. Р.; Тюрікова, І. С.
26-Июн-2020Розроблення технології напою на основі диніСіренко, Руслана Русланівна
8-Июн-2016Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинкамиПахомова, Інна Володимирівна
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Земледар”Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній
2011Товарознавча характеристика продукції тваринництваБургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь