Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике біологічна цінність
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В. |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
31-Май-2016 | ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬ | Пахомова, Інна Володимирівна |
12-Окт-2020 | ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДИНІ | Сіренко, Р. Р.; Тюрікова, І. С. |
26-Июн-2020 | Розроблення технології напою на основі дині | Сіренко, Руслана Русланівна |
8-Июн-2016 | Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинками | Пахомова, Інна Володимирівна |
7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі “Земледар” | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній |
2011 | Товарознавча характеристика продукції тваринництва | Бургу, Юрій Георгійович |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|