|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вологість
Отображение результатов 1 до 9 из 9
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
| Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
| 26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
| Ноя-2019 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
| Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
| 17-Янв-2025 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини | Гребеник, Катерина Іванівна |
| 25-Июн-2020 | Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировини | Цегельник, Тетяна Дмитрівна |
| 17-Янв-2025 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Богинський, Максим Вячеславович |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|