Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вологість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ноя-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
17-Янв-2025Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниГребеник, Катерина Іванівна
25-Июн-2020Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировиниЦегельник, Тетяна Дмитрівна
17-Янв-2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБогинський, Максим Вячеславович
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь