Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике перикарпій

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTSТюрікова, Інна С.; Прибильський, Віталій Л.; Іщенко, Валентина Л.; Кайнаш, Алла П.; Будник, Ніна В.; Tiurikova, Inna S.; Prybylskyi, Vitalii L.; Ishchenko, Valentyna L.; Kainash, Alla P.; Budnyk, Nina V.
26-Окт-2021A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTSТюрікова, Інна; Прібильский, Віталій; Іщенко, Валентина; Кайнаш, Алла; Будник, Ніна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Земледар”Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній
7-Сен-2020Технологія дієтичних добавок із волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна
2021Удосконалення технології пюреподібних стравТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
2-Июн-2021Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза.Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь