|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике топінамбур
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
2019 | ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
26-Апр-2018 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
25-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена |
2016 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
2016 | ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології вівсяного печива з використанням тапінамбура | Корж, Владислав Сергійович |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|