Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові продукти
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2012 | ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ | Дубова, Г. Є.; Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
11-Мар-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Наконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
2022 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2022 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
12-Авг-2017 | ИССЛЕДОВАНИЕ ФАКТОРОВ РАЗВИТИЯ АРОМАТИЗАЦИИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ | Дубова, Г. Е.; Егоров, Б. В.; Безусов, А. Т. |
23-Окт-2020 | ОГЛЯД ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ВИРОБНИКІВ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Ткаченко, А. С. |
2023 | Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна миколаївна |
14-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
2018 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
16-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
16-Апр-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|