Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике хліб

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
Ноя-2015ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБАПоложишникова, Людмила Олександрівна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
2019Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССРКалашник, Олена Володимирівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Молчанова, Наталія Юріївна
2006СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБАКапліна, Тетяна Вікторівна; Фірсова, Раїса Михайлівна; Дорохіна, Марія Олексіївна
Янв-2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостямиПрокопчук, Ольга Василівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь