|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Areas for improvement of the hotel management efficiency in Ukraine through the implementation of communication policy | Rybakova, S. S.; Myronov, D. A.; Rohova, N. V.; Рибакова, С. С.; Миронов, Д. А.; Рогова, Н. В. |
2019 | Method of calculating the strength of heated road cover | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В. |
2020 | Готельний бізнес в Україні: проблеми та основні тенденції розвитку | Михайлова, Н. В.; Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
24-Янв-2018 | Зелений туризм: перспективи розвитку на Полтавщині | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С.; Романовська, А.; приватні садиби |
20-Май-2018 | Інноваційні можливості підприємств готельного господарства | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В. |
21-Окт-2020 | Напрями підвищення ефективності реклами як засобу реалізації комунікаційної політики підприємствами готельного господарства України | Рибакова, С. С.; Миронов, Д. А. |
8-Апр-2020 | Особливості складання меню для ресторану | Фірсов, К. С.; Рибакова, С. С. |
2014 | Прибыль как финансовый результат деятельности предприятия | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
26-Мар-2019 | Світові тенденції ресторанної індустрії, на які варто звернути увагу в 2019 році | Скрипник, М. М.; Рибакова, С. С. |
19-Окт-2018 | Сільський зелений туризм: перспективи розвитку на Полтавщині | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
2018 | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С. |
24-Май-2017 | Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території Україні | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
21-Мар-2018 | Упровадження організаційних нововведень у готелях України | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
2019 | Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С. |
2019 | Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
2018 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В. |
Отображение результатов 1 до 16 из 16
|