|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Горобець, Олександра
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 1-Май-2020 | Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw Materials | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
13-Май-2020 | The flour of soft wheat in the technologies of food products | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Ноя-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
11-Мар-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Наконечна, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
18-Апр-2019 | ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРОДУКТОВ ПЕРЕРАБОТКИ ХЕНОМЕЛЕСА В ТЕХНОЛОГИИ ИЗДЕЛИЙ ИЗ ДРОЖЖЕВОГО ТЕСТА | Горобець, Олександра |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
Ноя-2018 | Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Ноя-2019 | КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
18-Апр-2019 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|