|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Горобець, О. М.
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Ноя-2019 | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті | Висоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П. |
10-Дек-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів | Цегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
21-Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М. |
10-Дек-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв | Михнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
12-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ | Рябокінь, С. С.; Горобець, О. М. |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ЖЕЛЮЮЧОГО СОКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Іваник, Д. В.; Бойко, А. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
21-Ноя-2019 | ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю. |
10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
12-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
2022 | Розроблення рецептур десертів дієтичного спрямування | Бондар, І. О.; Горобець, О. М. |
2022 | Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів | Подойнік, Ю. В.; Литвин, М. А.; Горобець, О. М. |
Отображение результатов 1 до 12 из 12
|