|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Т. В.
Отображение результатов 1 до 20 из 37
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | System analysis within diagnostics of the hotels | Kaplina, A.; Kaplina, T.; Капліна, А. С.; Капліна, Т. В. |
2019 | Touch Table як інтерактивний вид комунікації зі споживачами готелю | Максак, Є. А.; Капліна, Т. В. |
17-Июн-2020 | Використання гарбузового насіння в технологіях харчових продуктів | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2019 | Впровадження інновацій у висококомфортних готелях | Курдов, Б. А.; Капліна, Т. В. |
2019 | Готельний вендінг – нове явище для української економіки | Дуда, Е. В.; Капліна, Т. В. |
2019 | Енергозберігаючі технології у готельному бізнесі | Малуха, В. В.; Капліна, Т. В. |
26-Ноя-2020 | Інноваційна діяльність підприємств готельного господарства – стратегічне джерело задоволення потреб споживачів у інноваційних послугах | Баклан, Х. С.; Капліна, Т. В. |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
2019 | Інноваційні технології бронювання у підприємствах готельного господарства | Бейгул, М. С.; Капліна, Т. В. |
2018 | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П.; Капліна, А. С. |
2018 | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П; Капліна, А. С. |
26-Ноя-2020 | Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу | Мікляєва, Н. О.; Капліна, Т. В. |
2019 | Інновація «Table Tracker» для впровадження в ресторані при готелі | Лаврусенко, В. В.; Капліна, Т. В. |
8-Апр-2020 | Інтеграція «Michelin Red Guide» у світовий ресторанний бізнес | Алізаде, Ф. І.; Капліна, Т. В. |
21-Окт-2020 | Класифікація організацій за характером взаємозв’язків із інновацією | Капліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І. |
14-Апр-2021 | Корпоративна культура в індустрії гостинності як фактор підвищення конкурентоспроможності | Капліна, Т. В.; Кущ, Л. І. |
2018 | Маркетингові інновації у готельному бізнесі | Гонтова, К. Ф.; Капліна, Т. В. |
2018 | Нововведення в готельному бізнесі – можливість реалізації стратегічної потреби – у перспективі | Тулюля, К. В.; Капліна, Т. В. |
21-Окт-2020 | Органолептичні властивості кексів з гарбузовим насінням та борошном гречаним | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О. |
12-Ноя-2019 | Основи наукових досліджень і технічної творчості | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М. |
Отображение результатов 1 до 20 из 37
|