|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Т. В.
Отображение результатов 1 до 20 из 37
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | System analysis within diagnostics of the hotels | Kaplina, A.; Kaplina, T.; Капліна, А. С.; Капліна, Т. В. |
2019 | TOUCH TABLE ЯК ІНТЕРАКТИВНИЙ ВИД КОМУНІКАЦІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ГОТЕЛЮ | Максак, Є. А.; Капліна, Т. В. |
17-Июн-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2019 | ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ВИСОКОКОМФОРТНИХ ГОТЕЛЯХ | Курдов, Б. А.; Капліна, Т. В. |
2019 | ГОТЕЛЬНИЙ ВЕНДІНГ – НОВЕ ЯВИЩЕ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ | Дуда, Е. В.; Капліна, Т. В. |
2019 | ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ | Малуха, В. В.; Капліна, Т. В. |
26-Ноя-2020 | ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА – СТРАТЕГІЧНЕ ДЖЕРЕЛО ЗАДОВОЛЕННЯ ПОТРЕБ СПОЖИВАЧІВ У ІННОВАЦІЙНИХ ПОСЛУГАХ | Баклан, Х. С.; Капліна, Т. В. |
2015 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
2019 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БРОНЮВАННЯ У ПІДПРИЄМТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРТВА | Бейгул, М. С.; Капліна, Т. В. |
2018 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: ОСНОВИ ТЕОРІЇ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П; Капліна, А. С. |
2018 | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П.; Капліна, А. С. |
26-Ноя-2020 | ІННОВАЦІЇ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Мікляєва, Н. О.; Капліна, Т. В. |
2019 | ІННОВАЦІЯ «TABLE TRACKER» ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ В РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛІ | Лаврусенко, В. В.; Капліна, Т. В. |
8-Апр-2020 | Інтеграція «Michelin Red Guide» у світовий ресторанний бізнес | Алізаде, Ф. І.; Капліна, Т. В. |
21-Окт-2020 | КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮ | Капліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І. |
14-Апр-2021 | КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ | Капліна, Т. В.; Кущ, Л. І. |
2018 | МАРКЕТИНГОВІ ІННОВАЦІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ | Гонтова, К. Ф.; Капліна, Т. В. |
2018 | НОВОВВЕДЕННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ – МОЖЛИВІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЧНОЇ ПОТРЕБИ – У ПЕРСПЕКТИВІ | Тулюля, К. В.; Капліна, Т. В. |
21-Окт-2020 | ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ ТА БОРОШНОМ ГРЕЧАНИМ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О. |
12-Ноя-2019 | ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М. |
Отображение результатов 1 до 20 из 37
|