Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Т. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018System analysis within diagnostics of the hotelsKaplina, A.; Kaplina, T.; Капліна, А. С.; Капліна, Т. В.
2019Touch Table як інтерактивний вид комунікації зі споживачами готелюМаксак, Є. А.; Капліна, Т. В.
17-Июн-2020Використання гарбузового насіння в технологіях харчових продуктівКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2019Впровадження інновацій у висококомфортних готеляхКурдов, Б. А.; Капліна, Т. В.
2019Готельний вендінг – нове явище для української економікиДуда, Е. В.; Капліна, Т. В.
2019Енергозберігаючі технології у готельному бізнесіМалуха, В. В.; Капліна, Т. В.
26-Ноя-2020Інноваційна діяльність підприємств готельного господарства – стратегічне джерело задоволення потреб споживачів у інноваційних послугахБаклан, Х. С.; Капліна, Т. В.
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М.
2019Інноваційні технології бронювання у підприємствах готельного господарстваБейгул, М. С.; Капліна, Т. В.
2018Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теоріїКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П.; Капліна, А. С.
2018Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теоріїКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П; Капліна, А. С.
26-Ноя-2020Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесуМікляєва, Н. О.; Капліна, Т. В.
2019Інновація «Table Tracker» для впровадження в ресторані при готеліЛаврусенко, В. В.; Капліна, Т. В.
8-Апр-2020Інтеграція «Michelin Red Guide» у світовий ресторанний бізнесАлізаде, Ф. І.; Капліна, Т. В.
21-Окт-2020Класифікація організацій за характером взаємозв’язків із інновацієюКапліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І.
14-Апр-2021Корпоративна культура в індустрії гостинності як фактор підвищення конкурентоспроможностіКапліна, Т. В.; Кущ, Л. І.
2018Маркетингові інновації у готельному бізнесіГонтова, К. Ф.; Капліна, Т. В.
2018Нововведення в готельному бізнесі – можливість реалізації стратегічної потреби – у перспективіТулюля, К. В.; Капліна, Т. В.
21-Окт-2020Органолептичні властивості кексів з гарбузовим насінням та борошном гречанимКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О.
12-Ноя-2019Основи наукових досліджень і технічної творчостіКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь