Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Людмила Борисівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Мар-2024Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництвіТюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна
2016Доцільність збагачення м'ясних фаршів натуральними есенціальними речовинамиОлійник, Людмила Борисівна
17-Июн-2016Нові лікувально-профілактичні продукти з рослинної сировиниОлійник, Людмила Борисівна
25-Апр-2018Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатівОлійник, Людмила Борисівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь