Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Пахомова, Інна Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2015Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна
10-Сен-2013Безпека харчових добавок у борошняних кондитерських виробахПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-Май-2016Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для виробництва вафельної продукціїПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основіПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Вплив антиоксидантів природного походження на процеси овиснення жирів для кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна
31-Май-2016Вплив нетрадицийної сировини на поліпшення мінерального та вітамінного складу нових вафельПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Вплив нетрадицийної сировини на якість вафель під час зберіганняПахомова, Інна Володимирівна
1-Июн-2016Вплив нетрадиційних добавок на мінеральний склад вафельПахомова, Інна Володимирівна
8-Июн-2016Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафельПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-Май-2016Вплив пакувальних матеріалів на зміну якості товарівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
1-Июн-2016Дослідження лікарсько-технічної сировини як антиоксидантів окиснення жирів для вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Дослідження мікробіологічної безпечності нових вафельПахомова, Інна Володимирівна
8-Июн-2016Дослідження показників безпечності нових вафельПахомова, Інна Володимирівна
28-Май-2020Екологічне маркування мийних засобівБасова, Юлія Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Пахомова, Інна Володимирівна
10-Авг-2015Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь