Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рибакова, С. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019METHOD OF CALCULATING THE STRENGTH OF HEATED ROAD COVERРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
8-Апр-2020ОСОБЛИВОСТІ СКЛАДАННЯ МЕНЮ ДЛЯ РЕСТОРАНУФірсов, К. С.; Рибакова, С. С.
26-Мар-2019Світові тенденції ресторанної індустрії, на які варто звернути увагу в 2019 роціСкрипник, М. М.; Рибакова, С. С.
2018СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
2018СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С.
2019Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
21-Мар-2018УПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
2019ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь