Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Н. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019METHOD OF CALCULATING THE STRENGTH OF HEATED ROAD COVERРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
2019ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИПлахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В.
26-Мар-2019Екологічний клінінг в готеляхЧехмистренко, Ю. Є.; Рогова, Н. В.
2019ЕКОЛОГІЧНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАБортник, К. О.; Рогова, Н. В.
2019ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В ГОТЕЛЯХБілизна, А. В.; Рогова, Н. В.
2018ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІХромченко, К. А.; Рогова, Н. В.
2018КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА НЕЕКлименко, К. П.; Рогова, Н. В.
2019РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІМороз, В. В.; Рогова, Н. В.
2023Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року)Капліна, Т. В.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.; Кирніс, Н. І.
2019РОЗВИТОК КОНЦЕПТУАЛЬНИХ РЕСТОРАНІВ УКРАЇНИДудник, А. В.; Рогова, Н. В.
2018СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
2018СУЧАСНИЙ СТАН ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИШкрябіна, Д. В.; Рогова, Н. В.
2018СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С.
2019Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
2018СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІБичков, В. І.; Рогова, Н. В.
2019СУЧАСНІ ТРЕНДИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯШейка, А. В.; Рогова, Н. В.
21-Мар-2018УПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
2018ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗА РАХУНОК ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙГомон, Ю. Ф.; Рогова, Н. В.
8-Апр-2020ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗА РАХУНОК ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙДика, Є. Т.; Рогова, Н. В.
2019ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь