|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Н. В.
Отображение результатов 1 до 20 из 21
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | METHOD OF CALCULATING THE STRENGTH OF HEATED ROAD COVER | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В. |
2019 | ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИ | Плахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В. |
26-Мар-2019 | Екологічний клінінг в готелях | Чехмистренко, Ю. Є.; Рогова, Н. В. |
2019 | ЕКОЛОГІЧНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Бортник, К. О.; Рогова, Н. В. |
2019 | ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В ГОТЕЛЯХ | Білизна, А. В.; Рогова, Н. В. |
2018 | ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Хромченко, К. А.; Рогова, Н. В. |
2018 | КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА НЕЕ | Клименко, К. П.; Рогова, Н. В. |
2019 | РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ | Мороз, В. В.; Рогова, Н. В. |
2023 | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року) | Капліна, Т. В.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.; Кирніс, Н. І. |
2019 | РОЗВИТОК КОНЦЕПТУАЛЬНИХ РЕСТОРАНІВ УКРАЇНИ | Дудник, А. В.; Рогова, Н. В. |
2018 | СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІ | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
2018 | СУЧАСНИЙ СТАН ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ | Шкрябіна, Д. В.; Рогова, Н. В. |
2018 | СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С. |
2019 | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В. |
2018 | СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ | Бичков, В. І.; Рогова, Н. В. |
2019 | СУЧАСНІ ТРЕНДИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ | Шейка, А. В.; Рогова, Н. В. |
21-Мар-2018 | УПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИ | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
2018 | ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗА РАХУНОК ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Гомон, Ю. Ф.; Рогова, Н. В. |
8-Апр-2020 | ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗА РАХУНОК ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Дика, Є. Т.; Рогова, Н. В. |
2019 | ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С. |
Отображение результатов 1 до 20 из 21
|