Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1344 до 1363 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2023Вибір ефективного стилю управління в умовах змін на підприємствіРибалко-Рак, Леся Андріївна; Божков, С. С.; Харченко, А. Є.
1995Вибір портфеля цінних паперів з урахуванням ризику як евклідова комбінаторна оптимізаціяЄмець, Олег Олексійович; Ємець, Єлизавета Михайлівна
2012Вибір способу консервування хутряної сировини кролівКалашник, О. В.; Омельченко, Н. В.
7-Дек-2017ВИБІР СПОСОБУ ПРОФІЛАКТИКИ МІКРОБНОГО УРАЖЕННЯ ВЗУТТЯБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Калашник, Олена Володимирівна
18-Май-2018ВИБІР СТРАТЕГІЧНИХ ПОЗИЦІЙ ПІДПРИЄМСТВА ЯК УМОВА ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯТаран
2011Вибір типу невизначених параметрів в моделях процесів діяльності ВНЗРоскладка, Андрій Анатолійович
2013Вибори до органів місцевого самоврядування Грузії - демократизація чи централізація?Ворона, Петро Васильович
10-Сен-2013Вивчення асортименту безфосфатних пральних порошківБасова, Юлія Олександрівна; Мацюк, Альона Миколаївна
2011Вивчення асортименту, споживчих переваг та якості соківБенедик, М. І.; Горячова, О. О.
5-Сен-2008Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробівБудник, Ніна Василівна
2019Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену.Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
2012Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюреДібрівська, Наталія Віталіївна; Іванова, Олена Василівна
2021Вивчення латини як ключ до розуміння та опанування рідної, а також іноземної мовНадворна, Карина Владиславівна; Руденко, Ніна Сергіївна
2018Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошкуОфіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир
14-Сен-2020Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочівІващенко, Дмитро Олександрович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
4-Ноя-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
2007Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначенняБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
2014Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробниківОфіленко, Наталія Олександрівна
24-Июл-2020ВИГОТОВЛЕННЯ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШОППЕРІВГовтвяниця, К. В.; Юрко, І. В.
Отображение результатов 1344 до 1363 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь