|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1396 до 1415 из 13057
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 1995 | Вибір портфеля цінних паперів з урахуванням ризику як евклідова комбінаторна оптимізація | Ємець, Олег Олексійович; Ємець, Єлизавета Михайлівна |
2012 | Вибір способу консервування хутряної сировини кролів | Калашник, О. В.; Омельченко, Н. В. |
7-Дек-2017 | ВИБІР СПОСОБУ ПРОФІЛАКТИКИ МІКРОБНОГО УРАЖЕННЯ ВЗУТТЯ | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Калашник, Олена Володимирівна |
18-Май-2018 | ВИБІР СТРАТЕГІЧНИХ ПОЗИЦІЙ ПІДПРИЄМСТВА ЯК УМОВА ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ | Таран |
2011 | Вибір типу невизначених параметрів в моделях процесів діяльності ВНЗ | Роскладка, Андрій Анатолійович |
2013 | Вибори до органів місцевого самоврядування Грузії - демократизація чи централізація? | Ворона, Петро Васильович |
10-Сен-2013 | Вивчення асортименту безфосфатних пральних порошків | Басова, Юлія Олександрівна; Мацюк, Альона Миколаївна |
2011 | Вивчення асортименту, споживчих переваг та якості соків | Бенедик, М. І.; Горячова, О. О. |
5-Сен-2008 | Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів | Будник, Ніна Василівна |
2019 | Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену. | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2012 | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре | Дібрівська, Наталія Віталіївна; Іванова, Олена Василівна |
2021 | Вивчення латини як ключ до розуміння та опанування рідної, а також іноземної мов | Надворна, Карина Владиславівна; Руденко, Ніна Сергіївна |
2018 | Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошку | Офіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир |
14-Сен-2020 | Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів | Іващенко, Дмитро Олександрович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
2007 | Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення | Будник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович |
Май-2016 | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
2014 | Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробників | Офіленко, Наталія Олександрівна |
24-Июл-2020 | ВИГОТОВЛЕННЯ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ШОППЕРІВ | Говтвяниця, К. В.; Юрко, І. В. |
2011 | Виготовлення інноваційного продукту як надання додаткових послуг у сфері освіти | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
Отображение результатов 1396 до 1415 из 13057
|