|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7589 до 7608 из 12717
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Сен-2011 | Підвищення фільтраційних характеристик продуктивних карбонатних пластів у зонах високих температур | Дивоняк, Юлія Ігорівна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
2007 | Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А.Б. |
26-Авг-2020 | Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу | Ніколаєва, Дарія Сергіївна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова О.І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів | Антонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
14-Ноя-2013 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г. |
14-Ноя-2013 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г. |
15-Май-2010 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Наталія Володимирівна; Данилкович, Анатолій Григорович; Браїлко, Анна Сергіївна |
25-Мар-2015 | Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович |
Окт-2012 | Підвищення якості довідково–бібліографічного обслуговування користувачів бібліотекою ВНЗ Укоопспілки Полтавського університету економіки і торгівлі за допомогою «Об’єднаної довідкової служби бібліотек України» | Науменко, Ірина Олександрівна |
Апр-2016016 | ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОКУПЦІВ | Іржавська, Людмила Василівна |
2014 | Підвищення якості освітніх послуг через удосконалення законодавства про майнове забезпечення господарювання навчальних закладів | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
2009 | Підвищення якості освітньої діяльності Полтавського університету споживчої кооперації України засобами інноваційних інформаційних технологій | Косаріна, Валентина Петрівна; Рогоза, Микола Єгорович |
Апр-2013 | ПІДГOТOВКA ВИКЛAДAЧІВ ДO ІНДИВІДУAЛЬНO CТИЛЬOВOГO ПРOЕКТУВAННЯ ТЕХНOЛOГІЙ НAВЧAННЯ | Крижановська, Людмила Вікторівна |
3-Фев-2020 | «Підгoтoвка фахівців юридичних спеціальнoстей з викoристанням іннoваційних технoлoгій навчання». | Мискова, Ганна Миколаївна |
Фев-2016 | ПІДГОТОВКА ІННОВАТОРІВ ЗА УЧАСТІ ІНСТИТУТІВ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІД ВПЛИВОМ КОЛАБОРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ | Краус, Катерина Миколаївна; Краус, Наталія Миколаївна |
2020 | Підготовка лідерів-управлінців в умовах дистанційного навчання | Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна; Кононец, Наталія Василівна |
17-Июн-2020 | Підготовка майбутніх викладачів вищої школи до проектування дидактичних систем | Лебедик, Леся |
Отображение результатов 7589 до 7608 из 12717
|