|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9472 до 9491 из 12702
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2016 | Розробка інтернет-магазину "Rower" | Зуєв Р. В. |
Мар-2010 | Розробка інформаційних технологій з елементами дистанційного навчання для гімназії №6 м. Полтава | Голобородько, Н. П. |
2015 | Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна |
1-Апр-2024 | Розробка конкурентної стратегії підприємства (за матеріалами Публічного акціонерного товариства «Вепр») | Цюпа, Анастасія Юріївна |
24-Июл-2020 | РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ МАЙБУТНЬОГО БІЗНЕСУ Консалтингова компанія «L&M CONSULT» («LAW&MARKETING CONSULT») | Лебідь, Ю. В.; Юрко, І. В. |
1-Июл-2021 | Розробка маринадів на основі рослинної сировини | Варданян, Нарек |
Июн-2020 | Розробка маркетингового механізму співпраці закладів вищої освіти зі стейкхолдерами (на прикладі сфери в’їзного медичного туризму) Developing a Marketing Mechanism of Cooperation Between Higher Education Institutions and Stakeholders (On the Example of the Sphere of Inbound Medical Tourism) | Чайка, Інна Петрівна |
28-Июн-2023 | Розробка маркетингового плану підприємства в цифровому середовищі | Жебровська, Яна Павлівна; Іваннікова, Марина Миколаївна |
2014 | Розробка математичної моделі управління пропускною здатністю низхідного каналу зв’язку технології LTE, що використовує перший вид розподілу ресурсів | Гаркуша, Сергій Володимирович; Гаркуша, Олена Володимирівна |
2013 | Розробка методу і алгоритму перевірки тексту на унікальність | Колєчкіна, Людмила Миколаївна; Пухтєєва, Оксана Павлівна |
10-Янв-2021 | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери. | Гередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна |
5-Дек-2019 | Розробка нових рецептур шоколадного соусу | Чоні, Інна Володимирівна; Поварніцина, О.І. |
23-Фев-2021 | Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації | Люлько, Микола Валерійович |
2012 | Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення | Скрипник, Вячеслав Олександрович |
2010 | Розробка підсистеми якості навчального процесу АСУУ | Козир, Олександр Олександрович |
Ноя-2019 | Розробка полікомпонентної композиції смузі за допомогою біотехнологічного і математичного моделювання та визначення його харчової цінності | Суткович, Тетяна Юліанівна |
Мар-2015 | Розробка програми-тренажера з теми «Двоїстість в лінійному програмуванні» дистанційного навчального курсу «Методи оптимізіції та дослідження операцій» | Душинська, А. В. |
2011 | Розробка програми для визгачення комплексного показника якості товарів | Губа, Людмила Миколаївна; Омельченко, Н. В. |
Мар-2011 | Розробка програмного забезпечення для перевірки знань студентів з дисципліни "Інтелектуальні системи" | Вайда, М. В. |
27-Фев-2019 | Розробка програмного забезпечення для тренажера з теми «Неоднорідні диференціальні рівняння другого порядку із сталими коефіцієнтами» з дисципліни «Математичний аналіз» | Безмєнов, Е. Г.; Чілікіна, Т. В. |
Отображение результатов 9472 до 9491 из 12702
|