Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 7501 до 7520 из 12923
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Июл-2015Перспективи використання високомінералізованих пластових вод для попередження гідратоутворення під час видобування вуглеводневої сировини на свердловинах видобувного фондуДмитренко, Вікторія Іванівна
24-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
24-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсівКириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
Мар-2012Перспективи використання інформаційних технологій при підготовці фахівців напряму підготовки «Облік і аудит»Соболь, Ганна Олегівна
2016Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна
5-Дек-2019Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Проценко, О.В.
30-Ноя-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВАНаконечна, Юлія Григорівна
6-Ноя-2017Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натуральногоПахомова, Інна Володимирівна
Мар-2021Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоварінняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія
29-Апр-2017Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафельПахомова, Інна Володимиівна
9-Сен-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
Май-2020Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусівГончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
22-Май-2024Перспективи використання ультрафіолетових технологій в електричній та харчовій інженеріїCеменов, Анатолій Олексійович
Май-2023Перспективи відновлення туристичного сектору УкраїниЛогвин, Михайло Михайлович; Мороз, Марина Вікторівна; Логвин, Даниіл Михайлович
8-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАТурченко, Д. Д.; Карпенко, В. Д.
2018ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ QR-КОДІВ В ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИЯлмаз, К. О.; Капліна, Т. В.
26-Ноя-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЯХ ПОЛТАВСЬКОГО РЕГІОНУІльченко, М. В.; Капліна, Т. В.
26-Окт-2016ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ МАРКЕТИНГУ В ЗАГОТІВЕЛЬНО-ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИБондаренко, Вікторія Михайлівна
Отображение результатов 7501 до 7520 из 12923
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь