|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7501 до 7520 из 12923
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Июл-2015 | Перспективи використання високомінералізованих пластових вод для попередження гідратоутворення під час видобування вуглеводневої сировини на свердловинах видобувного фонду | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
24-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
24-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2019 | Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсів | Кириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
Мар-2012 | Перспективи використання інформаційних технологій при підготовці фахівців напряму підготовки «Облік і аудит» | Соболь, Ганна Олегівна |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
5-Дек-2019 | Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Проценко, О.В. |
30-Ноя-2021 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА | Наконечна, Юлія Григорівна |
6-Ноя-2017 | Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального | Пахомова, Інна Володимирівна |
Мар-2021 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоваріння | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія |
29-Апр-2017 | Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель | Пахомова, Інна Володимиівна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
Май-2020 | Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів | Гончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
22-Май-2024 | Перспективи використання ультрафіолетових технологій в електричній та харчовій інженерії | Cеменов, Анатолій Олексійович |
Май-2023 | Перспективи відновлення туристичного сектору України | Логвин, Михайло Михайлович; Мороз, Марина Вікторівна; Логвин, Даниіл Михайлович |
8-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | Турченко, Д. Д.; Карпенко, В. Д. |
2018 | ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ QR-КОДІВ В ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ | Ялмаз, К. О.; Капліна, Т. В. |
26-Ноя-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЯХ ПОЛТАВСЬКОГО РЕГІОНУ | Ільченко, М. В.; Капліна, Т. В. |
26-Окт-2016 | ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ МАРКЕТИНГУ В ЗАГОТІВЕЛЬНО-ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ | Бондаренко, Вікторія Михайлівна |
Отображение результатов 7501 до 7520 из 12923
|