Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике в'язкість
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
31-Янв-2020 | Дослідження характеристик індустріальних олив вимогам нормативної документації та особливості їх митного оформлення | Сімонов, Олег Олександрович |
2015 | Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна |
2016 | Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
27-Окт-2017 | Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу | Левченко, Юлія |
27-Окт-2017 | Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу | Левченко, Юлія |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
11-Сен-2020 | Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини | Белінська, Вікторія Володимирівна |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|