Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вакуум
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2017 | Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна |
2017 | Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Сен-2012 | ПРИМЕНЕНИЕ ВАКУУМА ДЛЯ УЛУЧШЕНИЯ КАЧЕСТВА МЯСНОЙ ПРОДУКЦИИ | Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|