Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вакуум

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
9-Июн-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2017Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
2017Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна
2012Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
Сен-2012ПРИМЕНЕНИЕ ВАКУУМА ДЛЯ УЛУЧШЕНИЯ КАЧЕСТВА МЯСНОЙ ПРОДУКЦИИСуткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь