|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике колір
Отображение результатов 1 до 18 из 18
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2011 | Визначення кольорових характеристик зразків соусів | Баля, Лілія Вікторівна |
| 4-Фев-2022 | Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодів | Донскова, Олена Вікторівна |
| 2024 | Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості круп | Музичко, Андрій Петрович |
| 2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоїв | Сіда, Дарія Олександрівна |
| 2025 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза майонезу | Новіков, Євгеній Вадимович; Novikov, E. V.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбас | Дьомін, Юрій Володимирович |
| 2024 | Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості круп | Пащенко, Вікторія Сергіївна |
| 2025 | Особливості експертної оцінки, фальсифікації і ідентифікації натуральної кави | Василенко, Даниїл Олегович; Vasylenko, D. O.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2022 | Особливості перекладу кольорів на українську мову | Добринь, А. O.; Іщенко, В. Л. |
| 2024 | Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоїв | Шуліка, Тетяна Олександрівна |
| 2021 | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків | Каленський, Микола Миколайович |
| 2024 | Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезу | Гарус, Владислав Анатолійович |
| 2025 | Сучасний асортимент, експертиза та особливості імпорту виноградних вин | Дубовик, Дмитро Сергійович; Dubovyk, D. S.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2024 | Товарознавча характеристика, асортимент та якість печива | Бойко, Ірина Сергіївна |
| 4-Фев-2022 | Фактори формування споживних властивостей, асорти-мент та оцінка якості маргарину | Осиповський, Павло Віталійович |
| 2024 | Формування асортименту та експертиза якості виноградних вин | Семененко, Тетяна Віталіївна |
| 2024 | Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупу | Федотов, Назар Володимирович |
| 2025 | Формування асортименту та особливості експертної оцінки круп | Бойко, Маргарита Володимирівна; Boyko, M. V.; Бургу, Юрій Георгійович |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|