Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике порошок

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
25-Июн-2020Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тістаГречко, Ірина Олександрівна
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ноя-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
12-Июн-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання насіння амарантуВерпета, Ярослав Васильович
Отображение результатов 1 до 12 из 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь