Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике ресторанний бізнес
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 15-Июл-2020 | АВТОМАТИЗАЦІЯ ДІЛОВОДСТВА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ ЯПОНСЬКОЇ КУХНІ «БОНСАЙ» | Глушкова, К. О.; Двірна, О. А. |
13-Фев-2022 | Кафе на 52 місця в місті Золотоноша Черкаської області | Гайда, Олександра Станіславівна |
21-Окт-2020 | КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮ | Капліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І. |
28-Ноя-2014 | Механізм формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесу | Карпенко, Юрій Вікторович |
21-Окт-2020 | ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ ТА БОРОШНОМ ГРЕЧАНИМ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О. |
2010 | Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | Андросова, Т. В.; Власова, Наталія Олексіївна; Михайлова, Наталія Вікторівна; Круглова, Олена Анатоліївна |
21-Апр-2021 | РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ, ІННОВАЦІЙНІ І МАРКЕТИНГОВІ ЧИННИКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ | Барна, М. Ю.; Гліненко, Л. К.; Дайновський, Ю. А. |
2022 | Складові успішної діяльності закладів ресторанного господарства в сучасних умовах | Кімуржий, А. В.; Крутько, Г. В. |
21-Окт-2020 | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В РИНКОВИХ УМОВАХ | Карпенко, В. Д.; Карпенко, О. В. |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|