Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ресторанний бізнес

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
15-Июл-2020АВТОМАТИЗАЦІЯ ДІЛОВОДСТВА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ ЯПОНСЬКОЇ КУХНІ «БОНСАЙ»Глушкова, К. О.; Двірна, О. А.
13-Фев-2022Кафе на 52 місця в місті Золотоноша Черкаської областіГайда, Олександра Станіславівна
21-Окт-2020КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮКапліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І.
28-Ноя-2014Механізм формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесуКарпенко, Юрій Вікторович
21-Окт-2020ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ ТА БОРОШНОМ ГРЕЧАНИМКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О.
2010Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваАндросова, Т. В.; Власова, Наталія Олексіївна; Михайлова, Наталія Вікторівна; Круглова, Олена Анатоліївна
21-Апр-2021РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ, ІННОВАЦІЙНІ І МАРКЕТИНГОВІ ЧИННИКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВБарна, М. Ю.; Гліненко, Л. К.; Дайновський, Ю. А.
2022Складові успішної діяльності закладів ресторанного господарства в сучасних умовахКімуржий, А. В.; Крутько, Г. В.
21-Окт-2020ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В РИНКОВИХ УМОВАХКарпенко, В. Д.; Карпенко, О. В.
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь