Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике технологічні властивості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна
20-Дек-2020Розробка технології м'ясо-рослинних паштетів із м'яса перепелівПольщиков, Дмитро Ігорович
20-Дек-2020Розробка технології напівфабрикатів із перепелівВєтров, Олександр Романович
25-Апр-2018Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатівОлійник, Людмила Борисівна
Июн-2021Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів із курятиниКоровка, Лідія Михайлівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів для харчування школярівЛавренчук, Валентин Олександрович
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів пониженої калорійностіКоваль, Марина Андріївна
Июн-2021Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатиниЛелюх, Валерія Олександрівна
Июн-2021Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятиниКрель, Дарія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь