|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике технологічні властивості
Отображение результатов 1 до 11 из 11
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2018 | Вплив рослинних добавок на технологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів | Олійник, Л. Б.; Вишневський, Д. Г. |
| 2012 | Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна |
| 20-Дек-2020 | Розробка технології м'ясо-рослинних паштетів із м'яса перепелів | Польщиков, Дмитро Ігорович |
| 20-Дек-2020 | Розробка технології напівфабрикатів із перепелів | Вєтров, Олександр Романович |
| 25-Апр-2018 | Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів | Олійник, Людмила Борисівна |
| Июн-2021 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів із курятини | Коровка, Лідія Михайлівна |
| 2016 | Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці | Олійник, Людмила Борисівна |
| 20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів для харчування школярів | Лавренчук, Валентин Олександрович |
| 20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів пониженої калорійності | Коваль, Марина Андріївна |
| Июн-2021 | Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатини | Лелюх, Валерія Олександрівна |
| Июн-2021 | Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини | Крель, Дарія Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|