Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике хімічний склад
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2015 | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
2016 | Визначення хімічного складу та якісних характеристик зернової квасолі білої | Баля, Лілія Вікторівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
Дек-2019 | Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaв | Шведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів для харчування школярів | Лавренчук, Валентин Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології паштетів пониженої калорійності | Коваль, Марина Андріївна |
Июн-2021 | Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини | Крель, Дарія Олександрівна |
2013 | Формування ринку та особливості асортименту виноградних вин вітчизняних виробників | Милостюк, С. В.; Бургу, Ю. Г. |
2013 | Якісні показники м’ясної продукції свинарства | Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|