Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике хімічний склад

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Визначення хімічного складу та якісних характеристик зернової квасолі білоїБаля, Лілія Вікторівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
Дек-2019Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaвШведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів для харчування школярівЛавренчук, Валентин Олександрович
20-Дек-2020Удосконалення технології паштетів пониженої калорійностіКоваль, Марина Андріївна
Июн-2021Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятиниКрель, Дарія Олександрівна
2013Формування ринку та особливості асортименту виноградних вин вітчизняних виробниківМилостюк, С. В.; Бургу, Ю. Г.
2013Якісні показники м’ясної продукції свинарстваРибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь