Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Горобець, Олександра Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 80
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2024Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішенняЛевченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Oct-2020Використання вторинної сировини в технології солодких стравГоробець, Олександра Михайлівна
Oct-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
3-Dec-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
13-Sep-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Dec-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Jan-2024Використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Козярчук, Олександр Едуардович; Кручко, Антон Вікторович
11-Jun-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
30-Nov-2018Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Dec-2024Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
22-Jan-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Mar-2016Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві борошняних виробівГоробець, Олександра Михайлівна
30-Nov-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Jan-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Showing results 1 to 20 of 80
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback