|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Горобець, Олександра Михайлівна
Showing results 1 to 20 of 51
Issue Date | Title | Author(s) | 30-Nov-2018 | 1. Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Aug-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
25-Oct-2020 | Використання вторинної сировини в технології солодких страв | Горобець, Олександра Михайлівна |
3-Dec-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
13-Sep-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Dec-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
11-Jun-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2019 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Mar-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
24-Mar-2016 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Nov-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Nov-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Oct-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Горобець, Олександра Михайлівна |
16-Sep-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Nov-2016 | ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Горобець, Олександра Михайлівна |
Aug-2016 | ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ —ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Showing results 1 to 20 of 51
|