Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Офіленко, Наталія Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Барвники в харчових продуктахТрус, Дарія Русланівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Біотехнологічні процеси при виробництві модифікованих крохмалейОфіленко, Наталія Олександрівна
2018Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошкуОфіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир
2014Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробниківОфіленко, Наталія Олександрівна
2018Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2019Маркування товарів в україні і за кордономОфіленко, Наталія Олександрівна
2019Оцінка якості і безпечності ковбас вітчизняного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна
23-Июн-2021Порівняльна оцінка споживних властивостей, асортимент та конкурентоспроможність йогуртів вітчизняного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна
26-Май-2020Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробівГорячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Котова, Зоя Яківна
2019Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походженняОфіленко, Наталія Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
Отображение результатов 1 до 14 из 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь