Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике аромат

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 13 из 13
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
4-Фев-2022Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаюСахно, Іванна Володимирівна
2-Апр-2015ВЗАЄМОДІЯ ХЛОРОФІЛУ З ЛЕТКИМИ КОМПОНЕНТАМИ БАЗИЛІКУМельник, Оксана Іванівна
2-Апр-2015ВЗАЄМОДІЯ ХЛОРОФІЛУ З ЛЕТКИМИ КОМПОНЕНТАМИ БАЗИЛІКУМельник, Оксана Іванівна; Дубова, Галина Евгеніївна
2012ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХДубова, Г. Є.; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
2013Дослідження якості кави натуральної розчинноїМамай, Т. О.; Офіленко, Н. О.
18-Окт-2012Зміни аромату кавунової м’якотіОвчіннікова, Світлана Олексіївна
2010Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні.Горячова, Олена Олександрівна
2013ОСОБЕННОСТИ ТЕХНОЛОГИИ АРОМАТИЗИРОВАННОЙ ПИЩЕВОЙ СОЛИДубова, Галина Евгеніївна; Безусов, Анатолій Тимофієвич; Мельник, Оксана Іванівна
13-Дек-2022«Підвищення ефективності роботи Прем'єр Готелю "Палаццо" у місті Полтава за рахунок маркетингових технологій»Ходіс, Наталія Сергіївна
2013Спосіб визначення карбонільних сполук в паровій фазі харчових продуктівДубова, Галина Євгеніївна; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
25-Ноя-2015СПОСІБ ВІДНОВЛЕННЯ СВІЖОГО АРОМАТУ В ХАРЧОВОМУ ПРОДУКТІДубова, Галина Євгеніївна; Овчіннікова, Світлана Олексіївна
2012Сравнительный анализ сенсорных характеристик сарделек полтавских производителейНазаренко, Валентина Алексеевна
2013ТЕХНОЛОГИЯ ФЕРМЕНТАТИВНОЙ АРОМАТИЗАЦИИ ЖЕЛАТИНОВЫХ ЖЕЛЕДубова, Галина Евгеньевна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Овчинникова, Светлана Алексеевна
Отображение результатов 1 до 13 из 13

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь