Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике асортимент

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 36
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
25-Дек-2014Private label як маркетинговий інструмент збільшення обсягів товарообігу торговельних підприємствБезпарточний, Максим Григорович
19-Фев-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупівДроздов, Олександр Вікторович
22-Июн-2021. Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробівБогаєвський, Віталій Владиславович
2018Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна
2013Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістюБодня, А. І.; Бірта, Г. О.
4-Фев-2022Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаюСахно, Іванна Володимирівна
2024Асортимент, якість та експертиза коньякуЛитвиненко, Арсен Ігорович
2024Асортимент, якість та експертиза маргаринуМарченков, Олександр Олександрович
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
1-Фев-2024Дослідження асортименту та оцінка якості нерибних об'єктів водного промислуМарченко, Валерія Миколаївна
2013Дослідження відповідності асортименту м’ясних копченостей попиту споживачівКомаренко, М. В.; Рибалко, В. П.
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
4-Фев-2022Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервівНіживенко, Ірина Олександрівна
1-Фев-2024Експертиза парфумерних рідинних виробівМарко, Таїсія Володимирівна
3-Фев-2020ЕКСПЕРТИЗА ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЛІНОЛЕУМІВОстапенко, Костянтин Миколайович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2016Методичний підхід до формування пропозиції підприємств ділового туризмуТараненко, Олександр Олексійович
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 36
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь