Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике органічні кислоти
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
7-Апр-2016 | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Май-2014 | ХЕНОМЕЛЕС – ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|