|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пюре
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
24-Мар-2016 | ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Левченко, Юлія Вікторівна |
20-Ноя-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Май-2016 | Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
23-Фев-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування в селі Мачухи Полтавської області | Усманов, Артем |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|