|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1697 до 1716 из 12645
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 17-Июн-2020 | Використання традицій формування професійної культури в процесі навчання молоді в умовах магістратури | Лебедик, Леся |
14-Май-2014 | Використання ультрафіолетового випромінювання для бактерицидного знезараження води, повітря та поверхонь | Семенов, Анатолий Алексеевич; Семенова, Наталия Владимировна; Кожушко, Григорий Мефодиевич |
23-Июн-2022 | Використання ультрафіолетового випромінювання для бактерицидного знезараження повітря | Деркач, Т. В.; Семенов, Анатолій Олексійович |
25-Фев-2013 | використання ультрафіолетового опромінення для бактерицидного знезараження питної води | Семенов Анатолій Олексійович; Берлінова Людмила Володимирівна |
13-Май-2014 | Використання ультрафіолетового опромінення для бактерицидного знезараження питної води | Семенов Анатолій Олексійович; Берлінова Людмила Володимирівна |
2021 | ВИКОРИСТАННЯ УФ-ВИПРОМІНЮВАННЯ ДЛЯ ПЕРЕДПОСІВНОГО ОПРОМІНЕННЯ НАСІННЯ РІПАКУ ОЗИМОГО | Сахно, Тамара Вікторівна; Ляшенко, Віктор Васильович; Чайка, Тетяна Олександрівна |
2014 | ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО КАТАЛІЗУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ З ЧОРНИЦІ | Хомич, Галина Панасівна |
26-Май-2022 | Використання ферромагнітних мікротрейсерів для визначення гомогенності кормів для тварин | Сахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович; Чайка, Т. О. |
9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
17-Май-2011 | Використання фінансових ресурсів місцевих бюджетів | Ігнатенко, Вікторія Юріївна |
19-Фев-2016 | Використання фреймінг – ефекту для проекції попередньо вивчених дисциплін, 82-83 | Захаренко-Селезньова, Анжелла Миколаївна |
25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
7-Апр-2020 | Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів | Колесник, Владислава Геннадіївна; Бублик, Ірина Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Апр-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
1-Ноя-2016 | Використання функції «Google Street View» як інформаційного інструменту туристичної індустрії | Борисенко, Владислав Віталійович; Коцевич, Олексій Анатолійович |
13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
Отображение результатов 1697 до 1716 из 12645
|