|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7340 до 7359 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2010 | Перспективи вдосконалення інвестиційної діяльності в регіонах України | Флегантова, Анна Леонідівна |
25-Апр-2008 | Перспективи вдосконалення методик організації контролю захищеності комп’ютерних мереж | Юдін, О. М.; Мазулевський, О. Є.; Литвиненко, С. В. |
2010 | Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
3-Июн-2021 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» В ТЕХНОЛОГІЯХ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
21-Окт-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВАРТІСНО-ОРІЄНТОВНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СФЕРИ ТУРИЗМУ | Taranenko, A.; Zhyvotenko, V. |
7-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ | Майба, А. А.; Олійник, Н. В. |
Июл-2015 | Перспективи використання високомінералізованих пластових вод для попередження гідратоутворення під час видобування вуглеводневої сировини на свердловинах видобувного фонду | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
24-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
24-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2019 | Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсів | Кириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
Мар-2012 | Перспективи використання інформаційних технологій при підготовці фахівців напряму підготовки «Облік і аудит» | Соболь, Ганна Олегівна |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
5-Дек-2019 | Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Проценко, О.В. |
30-Ноя-2021 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА | Наконечна, Юлія Григорівна |
6-Ноя-2017 | Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального | Пахомова, Інна Володимирівна |
Мар-2021 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоваріння | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія |
29-Апр-2017 | Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафель | Пахомова, Інна Володимиівна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
Май-2020 | Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів | Гончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Отображение результатов 7340 до 7359 из 12621
|