Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 7340 до 7359 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2010Перспективи вдосконалення інвестиційної діяльності в регіонах УкраїниФлегантова, Анна Леонідівна
25-Апр-2008Перспективи вдосконалення методик організації контролю захищеності комп’ютерних мережЮдін, О. М.; Мазулевський, О. Є.; Литвиненко, С. В.
2010Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузіЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
3-Июн-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» В ТЕХНОЛОГІЯХ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
21-Окт-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВАРТІСНО-ОРІЄНТОВНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СФЕРИ ТУРИЗМУTaranenko, A.; Zhyvotenko, V.
7-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВМайба, А. А.; Олійник, Н. В.
Июл-2015Перспективи використання високомінералізованих пластових вод для попередження гідратоутворення під час видобування вуглеводневої сировини на свердловинах видобувного фондуДмитренко, Вікторія Іванівна
24-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
24-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсівКириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
Мар-2012Перспективи використання інформаційних технологій при підготовці фахівців напряму підготовки «Облік і аудит»Соболь, Ганна Олегівна
2016Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна
5-Дек-2019Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Проценко, О.В.
30-Ноя-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВАНаконечна, Юлія Григорівна
6-Ноя-2017Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натуральногоПахомова, Інна Володимирівна
Мар-2021Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоварінняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія
29-Апр-2017Перспективи використання нетрадиційної сировини у виробництві вафельПахомова, Інна Володимиівна
9-Сен-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
Май-2020Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусівГончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Отображение результатов 7340 до 7359 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь