| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
	
	
		Просмотр коллекции  по группе - По автору Гередчук, А. М.
	
	
	
	
	
	
	
	
	 
	
	
		Отображение результатов 1 до 5 из 5
	 
	
	
	 
	
    
    
	
| Дата публикации | Название | Автор(ы) |  | 2024 | Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету | Гередчук, А. М.; Чугуєвець, О. А. |  
| 2024 | Використання дикорослої сировини в технологіях ресторанної продукції | Гередчук, А. М.; Бешта, О. В.; Кучер, О. Г. |  
| 2024 | Перспективи використання макухи олійного насіння в технологіях оздоровчих продуктів | Гередчук, А. М.; Березкін, А. О.; Разборський, Я. В. |  
| 3-Июн-2021 | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |  
| 2024 | Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства | Гередчук, А. М.; Давидович, А. В.; Яровиков, С. С. |  
 
    
	
	
		Отображение результатов 1 до 5 из 5
	 
	
	
	 
	
	
                    
                      
                 |