Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кондитерські вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
22-Июн-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробівБогаєвський, Віталій Владиславович
28-Май-2020Аналіз ринку шоколаду та кондитерських виробів в УкраїніБабич, Богдана Володимирівна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
Дек-2015Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основіПахомова, Інна Володимирівна
16-Сен-2015Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
31-Май-2016Вплив антиоксидантів природного походження на процеси овиснення жирів для кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
27-Авг-2020Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівсаБенях, валентина Володимирівна
4-Фев-2020Сучасний асортимент, якість споживчого паковання кондитерських виробів та його вплив на якість товарівДеркач, Анастасія Володимирівна
22-Июн-2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошнаНаконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ніколайчук, Є. О.
11-Янв-2021Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням борошна з вівса голозерних сортівНаконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П.
Отображение результатов 1 до 12 из 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь