Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кондитерські вироби
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 22-Июн-2021 | . Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробів | Богаєвський, Віталій Владиславович |
2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
Дек-2015 | АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ЖИРОВМІСНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ | Пахомова, Інна Володимирівна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
31-Май-2016 | ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна |
2023 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна |
27-Авг-2020 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівса | Бенях, валентина Володимирівна |
22-Июн-2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошна | Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ніколайчук, Є. О. |
11-Янв-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П. |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|