Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике консистенція
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
2024 | Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби | Лисюк, Юлія Ігорівна |
4-Фев-2022 | Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів | Ніживенко, Ірина Олександрівна |
17-Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2023 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна |
2014 | Профільний метод оцінювання паштетів печінкових | Кайнаш, Алла Петрівна |
17-Янв-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|