|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике консистенція
Отображение результатов 1 до 10 из 10
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2025 | Асортимент, якість та експертиза хлібобулочних виробів | Осадчук, Олег Васильович; Osadchuk, О. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
| 2024 | Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби | Лисюк, Юлія Ігорівна |
| 4-Фев-2022 | Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів | Ніживенко, Ірина Олександрівна |
| 17-Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2023 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна |
| 2014 | Профільний метод оцінювання паштетів печінкових | Кайнаш, Алла Петрівна |
| 17-Янв-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
| 2025 | Формування асортименту, експертиза та особливості імпорту твердих сирів | Курулюк, Арсеній Олексійович; Kuruliuk, A. O.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|