|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике соус
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2012 | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
5-Дек-2019 | Використання нових видів згущувачів в технології соусів | Ярова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П. |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
Ноя-2018 | Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
25-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
2024 | Розроблення рецептур дієтичних холодних соусів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бутко, Ростислав Андрійович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
25-Фев-2019 | Фруктовий соус «Новинка» | Левченко, Юлія; Хомич, Галина |
Отображение результатов 1 до 12 из 12
|