|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике соуси
Отображение результатов 1 до 12 из 12
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | Апр-2011 | Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини | Дубова, Галина Евгеньевна |
| 21-Окт-2010 | Визначення параметрів активності ароматичних речовин | Дубова, Галина Евгеніївна |
| 6-Фев-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В. |
| 11-Мар-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В. |
| Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
| 5-Май-2025 | Плоди хеномелесу та їх застосування у харчовій промисловості | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
| 10-Янв-2021 | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери | Гередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна |
| 22-Дек-2020 | Розробка технології соусів з використанням волоського горіха | Ліпінський, Микита Вадимович |
| 20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
| 2020 | Удосконалення технології соусів з використанням бобової сировини | Кулик, Олександр Ігорович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
| Июн-2021 | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини | Белінська, Вікторія Володимирівна |
| 20-Дек- 20 | Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировини | Гончар, Тетяна Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 12 из 12
|