Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике готельно-ресторанний бізнес

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
21-Ноя-2014Використання концепцій маркетингу в діяльності підприємтсв туризму та готельно-ресторанного бізнесуБондаренко, Вікторія Михайлівна
2025Вплив автоматизації на якість продукції в готельно-ресторанному бізнесіФіліпповський, А. В.; Рогова, Н. В.
2024Вплив міжнародних стандартів на якість обслуговування у готелях та ресторанахРогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Бєлозьоров, Є.О.
10-Ноя-2019Документно-інформаційне забезпечення готельно-ресторанного бізнесуОніпко, Тетяна Володимирівна; Чевічелова, Карина Володимирівна
2019Еко-маркетинг у готельному бізнесіВотінцева, А. О.; Столярчук, В. М.
2015Компетентісний підхід до управління персоналом готельно-ресторанного бізнесуБарибіна, Я. О.; Лисенко, М. О.
2021Організація професійної підготовки фахівців сфери ресторанно-готельного бізнесу в системі професійно-технічної освітиРудаков, Сергій Сергійович
2018Перспективи впровадження QR-кодів в підприємствах готельного господарства УкраїниЯлмаз, К. О.; Капліна, Т. В.
2019Проект готелю категорії «****» на 180 місць у місті Дніпро з упровадженням інноваційних технологійІвашина, Владислав Едуардович
2019Проект готелю категорії «***» на 280 місць у місті Запоріжжя з упровадженням інноваційних технологійЛаврусенко, Вікторія Василівна
21-Дек-2020«Проєкт бутік-готелю категорії «*****» на 180 місць у місті Львів з упровадженням інноваційних технологій»Шейка, Артем Владиславович
Дек-2020Проєкт еко-готелю категорії «****» на 120 місць у Івано-Франківській області з упровадженням інноваційних технологійПлахтюк, Вікторія Юріївна
2024Розробка інноваційних сервісів для підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу CITADEL INN – Gastro Boutique Hotel (Hotel & Restaurant) у преміум-сегменті ринку готельно-ресторанного бізнесу м. ЛьвівРогова, Н. В.; Зубко, В. С.
2011Сучасні аспекти ціноутворення на підприємствах туристичної індустрії та готельного бізнесуКарпенко, Юрій Вікторович
25-Апр-2024Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу споживчої кооперації УкраїниФіліпповський, А. В.; Рогова, Н. В.
15-Апр-2021Трансмісія пандемії COVID-19 на фінанси реального сектора економіки УкраїниГудзь, Тетяна Павлівна
2012Формування собівартості готельних послуг: галузеві особливості та чинники впливуКарпенко, Юрій Вікторович
Отображение результатов 1 до 17 из 17

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь