Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кущ, Лариса Іванівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 46 из 46
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Implementation of the sustainable development priorities of tourism and hotel and restaurant clusters in regions of UkraineMaslihan, O.; Kushch, L.; Dudnyk, S.; Goblyk-Markovych, N.; Маслиган, Олена Олександрівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексївна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
2022Methodological basis of formation and development tourist and hotelrestaurant clusters in regionsМаслиган, Олена Олександрівна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
Мар-2024OPTIMIZATION OF HOTEL AND RESTAURANT SERVICES THROUGH BUSINESS ANALYTICS: CHALLENGES AND OPPORTUNITIESMarusei, Tatyana; Kushch, Larysa; Goblyk-Markovych, Nadiya; Марусей, Тетяна Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
23-Апр-2021Актуальні тенденції розвитку індустрії гостинності у Вінницькому регіоніКущ, Лариса Іванівна; Рубашна, Марія Ігорівна
Мар-2021Гостинність - основа готельно-ресторанного обслуговуванняКущ, Лариса Іванівна; Свириденко, Леонід
Апр-2023Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденціїВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
Май-2024Диверсифікація діяльності підприємств ресторанного бізнесуРуденко, Карина Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна
14-Ноя-2018Досвід упровадження інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних дисциплін з елементами проектної графікиВолодько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна
Май-2024Імплементація рекреаційних програм у воєнний і післявоєнний час у засобах розміщенняКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Скиба, Карина Сергіївна
13-Мар-2023Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішеньКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович
2019Класифікація організацій за характером взаємозв’язків із інновацієюКапліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна; Ковінько, Ольга Петрівна
10-Мар-2023Конкурентні переваги заміських готельних комплексів Полтавської областіКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна
Окт-2024КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ТА ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО І ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУЛітовка-Деменіна, Світлана Григорівна; Григор'єва, Людмила Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
2016Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2018Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
Апр-2025ОПТИМІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ Й РОЗМІЩЕННЯ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВАРогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
Апр-2023Підвищення рівня обслуговування споживачів індустрії гостинностіЗінов'єва, Олена; Кущ, Лариса Іванівна
30-Мар-2021Проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу у Львівській областіКущ, Лариса Іванівна; Кисляк, Інна Василівна
2017ПРОГРАМА комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики студентів 5 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА організаційної (міжнародної) практики для студентів 3 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» та 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
Апр-2022Професійна комунікація з гостями готельно-ресторанної сфериГасан, Ілона; Кущ, Лариса Іванівна
Мар-2021Професійна культура - запорука успіху готельно-ресторанного підприємстваКущ, Лариса Іванівна; Логунова, Єлизавета
Мар-2021Професійна культура фахівців сфери гостинностіКущ, Лариса Іванівна; Кандиба, Марія; Шматкова, Дарія
Апр-2023Професійний етикет – основна умова якісного обслуговування в індустрії гостинностіУсольцева, Альона; Кущ, Лариса Іванівна
Ноя-2020РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВРогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
10-Фев-2022Ресторанне господарство України: сучасні тенденції розвиткуКущ, Лариса Іванівна; Сальна, Дар'я Ігорівна
16-Мар-2023Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в УкраїніВолодько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
2022РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ СУБПРОДУКТІВ ТА ГАРБУЗА ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВАБараболя, Ольга Валеріївна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Дубова, Галина Євгеніївна
26-Май-2022Роль корпоративної культури у формуванні нової стратегії й моделі бізнесу підприємств сфери гостинностіКапліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
Апр-2023Стан готельно-ресторанного бізнесу України у воєнний часВасильєва, Тетяна; Кущ, Лариса Іванівна
10-Фев-2022Стан та проблеми розвитку засобів розміщення оздоровчого напряму в УкраїніКущ, Лариса Іванівна; Михайлова, Наталія Вікторівна; Смотрицька, Євгенія Марківна
Апр-2024Створення безбар’єрного простору в УкраїніКущ, Лариса Іванівна; Мокляк, Карина Володимирівна
Мар-2021Стратегічний розвиток spa-готелів у Дніпропетровській областіКущ, Лариса Іванівна; Пиринська, Дарія
Мар-2021Сучасні тенденції розвитку готельного господарства у Полтавському регіонКущ, Лариса Іванівна; Терно, Зоряна
Апр-2023Сучасні тенденції розвитку спа-готелівБілаш, Тетяна; Кущ, Лариса Іванівна
5-Дек-2017Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна
2008Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухняКапліна, Тетяна Вікторівна; Білоусько, Олександр Андрійович; Шаповал, Ніна Іванівна; Кущ, Лариса Іванівна; Слимак, Н. В.; Іванова, О. В.; Шкарупа, В. Г.; Дорохіна, М. О.; Карпенко, В. Д.; Положишникова, О. І.
Апр-2023Удосконалення системи мотивації персоналу сфери гостинностіАнпілогова, Анастасія; Кущ, Лариса Іванівна
2019Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини УкраїниРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна
Апр-2023Шляхи удосконалення роботи служби харчування готелів Івано-Франківської областіТепла, Діана; Кущ, Лариса Іванівна
Отображение результатов 1 до 46 из 46

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь