Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Бургу, Юрій Георгійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 76
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Мар-2022Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’ясаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович
2014Виготовлення м’ясних виробів із свининиБургу, Юрій Георгійович
2018Виробнича практика (3 курс) для студентів спеціальності 162Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавраГорячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
18-Окт-2012Відгодівельні, забійні та м’ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивностіБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукціїБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
28-Янв-2021ВПЛИВ СПОЖИТКОВОЇ ТАРИ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ РЕДИСКИ СОРТУ ЧЕРВОНИЙ ВЕЛЕТЕНЬХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Вплив умов годівлі на забійні якості свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2017Вплив упаковки на зберігання та якість м'ясаБургу, Юрій Георгійович
2013Генно-модифіковані організми: за і протиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2020Дикоростуча сировинаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
2022Дослідження якості виноградних винБургу, Юрій Георгійович; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна
24-Мар-2021Дослідження якості кефіру різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Еко та ГМО-продуктиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 76
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь