|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, А. М.
Отображение результатов 1 до 9 из 9
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2024 | Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету | Гередчук, А. М.; Чугуєвець, О. А. |
| 2024 | Використання дикорослої сировини в технологіях ресторанної продукції | Гередчук, А. М.; Бешта, О. В.; Кучер, О. Г. |
| 2025 | Використання нутового борошна при виготовленні піци | Багаєв, Є. А.; Гередчук, А. М. |
| 2025 | Нові технології енергетичних батончиків підвищеної поживної цінності | Смаровоз, Ю. В.; Гередчук, А. М. |
| 2024 | Перспективи використання макухи олійного насіння в технологіях оздоровчих продуктів | Гередчук, А. М.; Березкін, А. О.; Разборський, Я. В. |
| 3-Июн-2021 | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |
| 2024 | Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства | Гередчук, А. М.; Давидович, А. В.; Яровиков, С. С. |
| 2025 | Удосконалення технології коктейлів для закладів ресторанного господарства | Рева, Ю. В.; Гередчук, А. М. |
| 2025 | Удосконалення технології крекеру підвищеної харчової цінності | Нікулін, В. Ю.; Косарева, Л. С.; Гередчук, А. М. |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|